Név:
Szekeres Máté

Bemutatkozó:

Szekeres Máté vagyok, 20 éves, gyermekkorom óta domaszéki lakos.

Amikor fényképezni kezdtem, eleinte a Domaszéki Ifjúsági Önkormányzat, és a Domaszék Közösség Önkormányzatának megbízott fotósa voltam. A szakmai pályafutásom kezdetét nekik, és Dóczi Anikónak köszönhetem.

Később a 2011-es évem egy részét a Délmagyarországnál töltöttem fotóriporter gyakornokként ahol rengeteg dolgot megtanulhattam a szakmával kapcsolatban. Kisebb munkák gyanánt volt szerencsém a Szegedi Ifjúsági Napokon is dolgoznom.

A középiskolai éveimet a Szegedi Vedres István Építőipari Szakközépiskolában töltöttem, ahol a Vedres iskolaújság fotósa voltam.

2013 szeptemberében sikerrel felvételiztem a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolára, mégpedig Művészeti képzésein belül a Fotográfia szakra. Jelenleg itt a BKF-en /MET-en tanulok, ahol több öntevékeny kör tagja lettem, és teljes erőmmel próbálom elsajátítani a Fotóriporteri specializáció fortélyait.

Az idei évben elindítottam egyéni vállalkozásomat, és a VERSE.hu hivatalos fotósai közé is sikerült bekerülnöm, akikkel zenei fesztiválokra, és különböző koncertekre jutok el fényképezni.
Szakmai gyakorlatomat a BorsOnline-nál sikerült elvégeznem fotóriporterként. A nyár elején pedig egy együttműködési projekt keretében az RTL Klub Hírigazgatóságának tagjait követem, és fotózom munka közben, egyfajta Werk-fotósorozatot készítve.

 • Tombolás
  Tombolás
  Szavazatok: 0
 • Manu Chao / Budapest park
  Manu Chao / Budapest park
  Szavazatok: 0
 • Avicii / Sziget
  Avicii / Sziget
  Szavazatok: 1
 • Mary Popkids / Sziget
  Mary Popkids / Sziget
  Szavazatok: 0
 • Zöldben
  Zöldben
  Szavazatok: 0


Szólj hozzá!

YouTube
Programjaink

Kiállítás ünnepélyes megnyitója és díjátadó
2015. december 13.
A38 Hajó


Döntős képek kiállítása
2015. február 5-7.
A38 Hajó Kiállítótér