Zsűri

BÁNKUTI ANDRÁS

a Magyar Fotográfusok Házának egyik alapítója

András 1978 és 1985 között az Új Tükör majd később a Magyar Szemle fotóriportere és fotósa volt, amit a Magyar Hírlap fotórovatvezető-helyettesi pozíciójára váltott. Minden létező nagy fotós társaságnak tagja a Magyar Fotóművészek Társaságától egészen a Magyar Fotóriporterek Társaságának vezetőségéig. Bánkuti András a Magyar Fotógráfusok Házának egyik alapítója.

 

 

SOMAY MÁRK

az A38 Hajó hivatalos fotósa

Somay Márk 28 éves szabadúszó fotós, magazinok, szórakozóhelyek, ismert zenekarok fotósa. 2005-ben kezdett érdeklődni a fotózás iránt, autodidakta fejlesztés után pedig Szipál Martin tanfolyamán vetette bele a fotóstanulmányok sűrűjébe. A koncertfotózást életében az A38 Hajóhoz köti, hiszen itt kezdődött pályájának ezirányú bővülése. Azóta olyan zenekarokkal dolgozik rendszeresen, mint a Punnany Massif, Mary Popkids, The Carbonfools, Compact Disco és Wattican Punk Ballet, emellett a hazai legjobb fesztiválokon is rendszeresen fotóz, valamint ismert világmárkák kampányaiban is közreműködik.

 

 

WLCSEK ANDRÁS

hivatásos koncertfotós

András fotós pályája egy véletlen folytán megvásárolt fényképezőgép beszerzésével kezdődött 2008-ban. Az elmúlt 6 évben a hazai koncertező zenekarok legjobbjainak volt hivatalos fotósa. Dolgozott már a Fish!, The Carbonfools, Heaven Street Seven, Soeri és Poolek, Turbo zenekarokkal. Jelenleg a Supernem és az A38 Hajón minden kedden koncertet adó Random Trip állandó fotográfusa, valamint nagyjátékfilmek és külföldi reklámfilmek közreműködője.

 

 

YouTube
Programjaink

Kiállítás ünnepélyes megnyitója és díjátadó
2015. december 13.
A38 Hajó


Döntős képek kiállítása
2015. február 5-7.
A38 Hajó Kiállítótér